Nieuwsbrief november 2022

Gepubliceerd op 20 november 2022 om 18:41

  • De workshop opstellingen is ingepland op zondag 19 februari 2023. De workshop wordt geven door Gradus van Florestein en Klaas Peter van der Wal.

  • De roep van ons zijn is een nieuwe tweedaagse workshop, ingepland voor 4 t/m 5 maart 2023.

  • Het eerste deel van de workshop (nieuwe groep) mystiek en de aard van ons zijn is ingepland 7 t/m 8 mei 2023.
  • Het derde deel van de workshop 'mystiek en de aard van het zijn'  is ingepland zondag t/m maandag, 2 t/m 3 april 2023.

  • Petra Bolhuis en Gradus van Florestein geven in het najaar colleges over Troost, onder andere bij de HOVO in Groningen (info: https://www.hovonoordnederland.nl/cursussen/383-troost-als-licht-in-donkere-tijden) en in Amsterdam (info: https://vu.nl/nl/onderwijs/hovo-amsterdam)
  • 1 juli verscheen bij uitgeverij boekscout: Transgenerationeel werken, handboek en achtergronden, auteur: Gradus van Florestein. Zie publicaties.

 

Voor een interview met Petra Bolhuis en Gradus van Florestein over het thema Troost zie:

https://hethapsishuis.nl/2021/07/10/het-hapsis-huis-radio-live-over-troost/

Voor een interview met Gradus van Florestein over de publicatie 'rattenvangers van het onbehagen' zie:

https://hethapsishuis.nl/2021/11/27/het-hapsis-huis-radio-live-over-totalitarisme-met-auteur-gradus-van-florestein/

Een publicatie van Gradus van Florestein i.s.m. Petra Bolhuis en Theo Meereboer  (€ 19,95 verkrijgbaar bij uw boekhandel, bij libris.nl)

 

Tot onze spijt heeft Rineke van Voorn i.v.m. haar gezondheid haar activiteiten bij 'the school' voorlopig moeten beëindigen. De workshops Munay-Ki rites en 'bezielend ouder' worden zijn derhalve voorlopig afgelast.

KUNST:

Voor de beelden van beeldend kunstenaar:  Zie beelden Jan Pijpker. Er staan een aantal beelden van hem in de tuin van onze locatie.