Nieuws, mei 2023, over onze workshops, interviews en publicaties:

 

  • Inca sjamanen in Gieten

Dinsdag 11 juli en woensdag 12 juli geven Sebastian Succli Apaza en zijn kleindochter Marilsol Apaza Succli, sjamanen uit Peru, de Qotokuna Karpay inwijdingen. Sebastian en Marilsol zijn directe afstammelingen van Q’ero.

De Qotokuna Karpay inwijdingen zijn verbonden met het licht van de sterren van de Pleiaden. De Pleiaden worden in de Inca kosmologie ook wel de zeven zusters genoemd. Deze zeven bevatten frequenties die in de mens diep verborgen herinneringen wakker maken. Qoto Kuna is de naam van de Pleiaden in hun taal, en Karpay betekent licht in hun taal: het gaat om het licht van de Pleiaden. We maken deel uit van de prachtige energie van het universum wanneer we ons verbinden met de Pleiaden. We hebben de mogelijkheid om directe energie van hen te ontvangen. Om een groter gevoel van veiligheid en vrede te ontwikkelen, en om te werken aan onze diepste, vaak onbewuste, angsten en wonden. Dankzij de energieën van de Pleiaden verbinden we ons opnieuw met onze oude, oorspronkelijke vermogens en intelligentie. Deze energie laat onze intuïtie ontwaken. Ze geven helder licht aan onze ziel.

Dinsdag 11 juli:

Kennis-dag: Ceremonies, informatie & meditaties.

Woensdag 12 juli:

Dagprogramma met persoonlijke inwijding:

De overdracht is gezegend met een offer en meditatie.

 

Je kunt opgeven voor alleen de kennis-dag (11 juli) of voor de kennis-dag én het dagprogramma met persoonlijke inwijding (11 en 12 juli.)

 

Plaats: the school of new directions, Grensweg 1, Gieten

 

Kosten:

voor alleen de kennis-dag: € 165,-

voor beide dagen: 2 x € 150,- = € 300,-

lunch, koffie, thee: € 20,- per dag 

 

Opgave: 

Gradus van Florestein: gradusvanfl@gmail.com, 06 50665511.

Op dit moment, 1 juni, zijn er nog drie plaatsen beschikbaar.

 

 

Organisatie: Rita Schoonman, https://www.mooieparels.nl/inca-sjamanismeritaschoonman@mooieparels.nl

Organisatie Gieten: Rita Schoonman en Gradus van Florestein

 

En verder: